Sverigeportföljen

Länk till mina aktieinnehav

Min Sverigeportfölj i en bearish marknad exkl likvida medel. Största innehaven är två hedgefonder som skyddar portföljen och därefter övervikt i värdeaktier med bra kassaflöden och direktavkastning. (Två utländska innehav finns med,  men jag kan ha utländska utdelare i ISK då jag inte har underskott av kapital (bolån etc), och därmed får jag tillbaka källskatten när jag deklarerar). Portföljen är långsiktig, aktievärden får gå upp och ned, men utdelningarna trillar in. Jag har tagit två nya positioner i hårt pressade Clas Ohlson och Electrolux. Jag har även gått in i några fastighetsbolag samt D/Pref. aktie igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s