Två vinnare och en miss

Börsen backade på en rapporttung dag. 14 av mina innehav, inklusive obligations-etf:erna, stängde på plus, Min laguppställning presterade något bättre än index. Bästa innehav blev rapporterande ABB som slog estimaten och samtidigt höjde helårsprognosen för lönsamhet och tillväxt. Tvåan Nordnet överraskade med rekordintäkter och överträffade förväntningarna. Det börjar bli en trevlig vana att Surgical Science är med i Top 3 och idag blev det tredjeplatsen. Boliden missade förväntningarna och föll under MA200 så bolaget flyttades till avbytarbänken. Även NXP semiconductors föll under sitt medelvärde och fick lämna portföljen. Försäljningarna gav utrymme att välkomna Nordeaoch SEB till portföljen igen. Det är lite av en chansning att strax innan rapport plocka in dessa båda banker i laguppställningen. Jag lyckade fylla på i Nordnet idag på 161 kr och den stängde på 163,30. Jag fyllde även på i Surgical Science.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s