Addnode: kraftig tillväxt

Idag har jag bara ett rapporterande bolag. Addnode rapporterar en kraftig tillväxt och rörelsevinsten ökade men marginalen gick ned. Aktien stiger i detta nu med omkring +1% på rapport och är i år upp +32,22% samt trendar med 25,2% över sitt MA200. ”Addnode Group inledde 2023 starkt med en kraftig tillväxt och förbättrad EBITA. Nettoomsättningen ökade med 49 procent till 1 972 MSEK och den valutajusterade organiska tillväxten uppgick till 19 procent. Efterfrågan är god på de flesta av våra geografiska marknader… Det allmänna konjunkturläget präglas av osäkerhet och vi är uppmärksamma på hur det kan komma att påverka oss. Våra starka positioner i segment med strukturell under- liggande tillväxt, en diversifierad verksamhet avseende geografier och kunder, samt en affärsmodell med en stor andel återkommande intäkter ger oss goda förutsättningar för fortsatt värdeskapande. Jag har stor tillförsikt om att Addnode Group kommer att fortsätta leverera lönsam hållbar tillväxt.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s