Tre rapportrusare toppar igen

Min portfölj stiger med +1,62% på en positiv Stockholmsbörs. Alla sex rapporterande bolagen i min laguppställning överträffar förväntningarna och tre rapportrusar och tre backade något. Atlas Copcos estimatkross drog upp Stockholmsbörsen. Dagens portföljvinnare blev lite oväntat Thule som imponerade med en förbättrad rörelsemarginal på en pressad konsumentmarknad. Dagens estimatkrossare är Atlas Copco som överraskade med sin rapport på alla punkter och drog upp hela Stockholmsbörsen. På tredje plats kom Indutrade som i sin slog förväntningarna på bl a orderingång och omsättning. Laguppställningen gjorde ett utmärkt jobb idag igen. Samtliga bolag trendar över MA200. Svagaste länkarna,trendmässigt, trots urstarka rapporter är Nordea och SEB. Kommer bankerna att stiga på sina urstarka rapporter framöver?, om inte, är risken att bank har tappat momentum. Det blir spännande att se, men det finns många bolag som vill in på plan. Inga avslut idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s